Vår terapeut Peter Karlsson har alltid varit intresserad av hur man kan nå sin optimala prestationsnivå. Det kan vara att kunna prestera sitt maximala inom en specifik idrott utan att dra på sig skador eller att effektivt kunna leda ett företag eller verksamhet utan att bränna ut sig eller att ha full tillgång till sin kreativa potential även i stressiga miljöer.

Genom åren har han studerat och testat mängder med behandlingsformer och terapier för att hitta de som verkligen ger snabba och konkreta resultat.

Efter att själv legat på gränsen till utbrändhet i flera år samt varit allvarligt sjuk så hittade han till slut Ulf Kilman som utvecklat metoden HolografiskKinesiologi HKT. Denna metod ger fantastiska möjligheter att ta reda på vilka problem i kroppen som är viktigast för en person att få hjälp med för att snabbast få resultat.

Efter att själv ha fått fantastisk bra hjälp av Ulf så har Peter under 2012/2013 utbildat sig i HKT hos honom. Denna metod har hjälpt väldigt många genom åren både människor som vill må bättre och elitidrottare som vill prestera maximalt.

2016 gjorde Peter sin certifiering på Kilmaninstitutet. Fler certifierade terapeuter inom Sverige hittar du på denna sida HKT-terapeuter.