GILLA oss på Facebook!


LIFEFORM kan hjälpa dig

  • om du känner dig trött och sliten eller har olika symptom som allergier, värk, magproblem m.m.
  • om du behöver ta antiinflammatoriska preparat och smärtstillande för att orka prestera
  • om du ofta drabbas av olika skador i muskler, fascia och ligament eller får stressfrakturer
  • om du har svårt att nå topplaceringarna inom din idrott
  • om du är väldigt sliten efter en tävlingssäsong
eller om du helt enkelt vill må mycket bättre!

Om något av ovanstående passar in på dig så kan vi hjälpa dig att bygga upp din hälsa så att du har en bred och stabil bas att bygga uthållighet, styrka och snabbhet på och samtidigt må riktigt bra! När kroppen fungerar som det är tänkt finns där en otrolig potential som det tyvärr är få förunnat att få uppleva fullt ut.

Det vanliga är att kroppen tvingas till olika kompensationer på grund av att olika delar i den fungerar sämre och sämre. Dessa kompensationer stjäl en massa energi och leder ofta till att kroppen måste reducera kraften i närliggande muskulatur för att förhindra att ytterligare skador uppstår. Anledning till försämringen i kroppen kan vara relaterade både till livsstil men också till olika typer av infektioner av tex skadliga bakterier, virus och svamp. Energiförlusten gör även att immunförsvaret har svårt att fungera optimalt vilket öppnar upp för att nya skadegörare kan lyckas infektera och bosätta sig i kroppen. Till slut blir detta en nedåtgående ond spiral där kroppen bryts ner undan för undan. En del kallar denna nedåtgående spiral för "åldrande" men biologiskt sett behöver vi inte må sämre om vi sköter om vår kropp och hälsa!

Vi kan hjälpa kroppen att aktivera sina naturliga självläkningsprocesser vilket kan leda till att många av de problem som uppstår i kroppen kan läkas eller lindras. Här följer några exempel:
Huvudvärk, axelvärk, nackont, ryggont, ledbesvär, stelhet, whiplash, kronisk smärta och fibromyalgi. 
Koncentrationssvårigheter, utmattningssymtom, migrän, tinnitus, magbesvär, förstoppning, läckande tarm, inflammation, nedstämdhet, sömnstörningar och stressrelaterade problem.

Våra behandlingar bygger på Holografisk Kinesiologi HKT. HKT är en metod som utarbetats av Ulf Kilman där han blandar medicinska kunskaper som näringslära, anatomi, pH värde, syresättning och neurologi med alternativmedicinska metoder som akupunktur, homeopati, osteopati, sacrocraniella behandlingar samt att hantera tankar och känslor.
Under de år man arbetat med denna metod har man sett att den vanligaste grunden till hälsoproblem är att kroppen inte fått den näring och energi som behövs för att hantera det den utsätts för. Detta i sin tur beror ofta på att tarmen och matsmältningen inte fungerar som det ska på grund av tex felaktig kost och olika svamp, jäst och mikrobinfektioner.


fruktogrönt

Ny lista för 2017
Gillar du att äta vegetariskt eller veganskt så kan det vara bra med denna lista för 2017 om vilket frukt och grönt som är renast respektive smutsigast!Träna långsamt, bli snabb!
Att träna långsamt har i stort sett alltid ansetts som ett tecken på lathet. Men om du är intresserade av att prestera bättre i sporter som löpning, cykling eller simning så har du mycket att vinna på att lära dig träna långsamt! Som bonus får du bättre hälsa, förebygger skador och bränner mer kroppsfett.
mikrober

I människokroppen finns tio gånger fler bakterier än människoceller och hundra gånger fler virus. Vad dessa bakterier och virus gör, är ännu en vit fläck på forskningens karta.FRIWAY
I vårt arbete använder vi många olika kosttillskott. Till dom allra bästa hör preparaten från FRIWAY