Behandlingar

Våra behandlingar bygger på Holografisk Kinesiologi HKT. HKT är en metod som utarbetats av Ulf Kilman där han blandar medicinska kunskaper som näringslära, anatomi, pH värde, syresättning och neurologi med alternativmedicinska metoder som akupunktur, homeopati, osteopati, sacrocraniella behandlingar samt att hantera tankar och känslor.
Under de år man arbetat med denna metod har man sett att den vanligaste grunden till hälsoproblem är att kroppen inte fått den näring och energi som behövs för att hantera det den utsätts för. Detta i sin tur beror ofta på att tarmen och matsmältningen inte fungerar som det ska på grund av tex felaktig kost och olika svamp, jäst och mikrobinfektioner.

En första behandlingen med HKT tar normal mellan 2-3 timmar och återbesök mellan 1-2 timmar. Räkna med 1-4 behandlingar för att komma tillrätta med ett problem.
Vanligen brukar det vara lämpligt att genomföra behandlingar med 2 månaders mellanrum.

Klienten är alltid påklädd under behandlingen. Lämpligt är att ha kläder som inte är alltför åtsittande som tex träningskläder. Ha gärna kläder som är använda och tvättade flera gånger för att undvika kemikalier som kan finnas i nya kläder och som kan störa behandlingen.

Inför ditt besök: Ta med eventuella näringstillskott som du äter och vill testa men ta inga tillskott samma dag!

Priser för behandlingar

 Första besök 2150kr
 Återbesök 1950kr
 Balansering 950kr